Hälsovetardagarna 2018

22 mars 2018 – 23 mars 2018

Plats: NBV, Bangårdsgatan 13, Uppsala

Äntligen är det dags igen! HälsoAkademikerna i samarbete med Svensk Förening för Folkhälsoarbete (SFFF) samt Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet (NBV) bjuder in till inte bara en, utan två inspirerande dagar 22-23 mars 2018 i Uppsala!

Under årets hälsovetardagar kommer du få chans att göra en djupdykning i vilken roll civilsamhället har för jämlikare hälsa som också är temat för dagarna. Idag finns det stora skillnader i hälsa mellan olika samhällsgrupper och målet för välfärdspolitiken är att minska på klyftorna. Du har därför möjlighet att få lyssna till föreläsare som representerar flera olika organisationer som ständigt utvecklar och främjar kunskapsöverbryggande arbetssätt för att förbättra folkhälsan. Föreläsningarna kommer ha både bredd och djup. Det kommer vara allt från politiska perspektiv på samhällsnivå till konkreta exempel på lokala aktiviteter, allt med fokus på jämlik hälsa och civilsamhällets roll.

Först ut som föreläsare kring årets tema är vi glada att få presentera förbundsordförande i SFFF, Jan Linde som är sakkunnig i politik, alkohol – och drogfrågor, om civilsamhället, föreläsare och kursledare i “Folkhälsa är politik”, snart också i “Civilsamhällets roll för jämlikare hälsa”. Vidare har vi Margareta Kristensson som är professor i socialmedicin och folkhälsovetenskap vid Linköpings universitet, tidigare kommissionär i kommissionen för jämlik hälsa, f.d. ordförande i Östgöta kommissionen samt nationell koordinator för det svenska WHO-nätverket Hälsofrämjande hälso- och sjukvård.

Programmet är under framtagande och beräknas vara färdigt i början av januari. Inbjudan kommer att skickas via e-post, då kommer även fler föreläsare att presenteras. Skicka in er intresseanmälan så snart som möjligt då antalet platser är begränsat.

Under dagarna har du chans att knyta viktiga kontakter samt utbyta kunskap och erfarenhet med andra hälsovetare! Ta chansen att nätverka! Vem vet, det kanske kan leda till gynnsamma samarbeten i framtiden.

Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till halsovetardagen@halsoakademikerna.se
Intresseanmälan är ej bindande men garanterar dig en plats när vi börjar skicka ut inbjudan i januari.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Sista anmälningsdag
den 31 januari 2017.
ANMÄLAN TILL HÄLSOVETARDAGEN 2017
TORSDAGEN DEN 9 FEBRUARI
  
Namn
C/O
Bostadsadress
Postnr
Ort
Mobiltelefon
E-post
Arbetsgivare/sysselsättning
Eventuell specialkost/allergier
  
Jag vill göra följande aktivitet (ingår i priset)


Jag vill göra följande aktivitet (entré 195 kr och rabatterat pris på skidhyra som betalas på plats. Du kan även ta med egna skidor)

  
Deltagaravgift (inkl. moms)
 Efter anmälan får du bekräftelse på e-post bland annat med information om betalning.
  
TIPS:Är du inte redan medlem så kan du söka medlemskap här: www.srat.se/bli_medlem
 
  
Kalender
mar
22

22 mars 2018 – 23 mars 2018

Hälsovetardagarna 2018

NBV, Bangårdsgatan 13, Uppsala